Das Schilderwerken

Sarjal Das eigenaar van Das Schilderwerken is het schildersbedrijf in Lelystad en omstreken.

Mijn naam is Sarjal Das en ben in 2011 gediplomeerd als professioneel vakschilder. Na ruim 10 jaar ervaring te hebben in de schildersbranche, ben ik recent geleden een eigen schildersbedrijf gestart in Lelystad, genaamd: Das schilderwerken. Graag breng ik mijn schildersbedrijf onder uw aandacht.

Ambachtelijk en kwalitatief schilderwerk

Ik bied kwaliteit en ambachtelijk schilderwerk aan voor een aantrekkelijke prijs met gegarandeerd 5 jaar garantie.

 

Mijn schilderwerk doe ik zoveel mogelijk met de kwast en verdun mijn verf niet, dat houd in dat er een dikke laag op uw schilderwerk komt en worden ook met meerdere lagen verf aangebracht. Zoals dat hoort bij kwalitatief schilderwerk en een mooi eindresultaat. 

 

Duurzaamheid staat voorop bij Das schilderwerken, vooral in deze tijd, waarbij we allemaal wat efficiënter en bewuster met ons geld moeten omgaan.