Das Schilderwerken

Schilder Sarjal Das eigenaar van Das Schilderwerken is het schildersbedrijf in Lelystad en omstreken.

Schilder Sarjal Das is de trotse eigenaar van Das Schilderwerken, hét schildersbedrijf in Lelystad en omgeving. Met meer dan 13 jaar ervaring in de schildersbranche en als gediplomeerd professioneel vakschilder sinds 2011, leid ik al 6 jaar mijn eigen schildersbedrijf in Lelystad: Das Schilderwerken. Ik wil graag uw aandacht vestigen op mijn bedrijf.

Ambachtelijk en 100% kwalitatief schilderwerk

Bij Das Schilderwerken kunt u rekenen op ambachtelijk schilderwerk van topkwaliteit. Ik werk met de kwast en verdun de verf niet, waardoor er een dikke laag op uw schilderwerk komt. Bovendien breng ik meerdere lagen verf aan, wat resulteert in een prachtige afwerking. U kunt vertrouwen op een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding.

 

Duurzaamheid staat centraal bij Das Schilderwerken, vooral in deze tijd waarin we allemaal efficiënter en bewuster met ons geld moeten omgaan. Naast het leveren van hoogwaardig schilderwerk, adviseer ik u ook graag over kleurkeuzes en verfsoorten die passen bij uw wensen en de stijl van uw pand. Ik hecht veel waarde aan klanttevredenheid en zorg ervoor dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet.

 

Met Das Schilderwerken krijgt u niet alleen vakmanschap, maar ook een professionele en vriendelijke service van begin tot eind. Ik neem de tijd om naar uw specifieke behoeften te luisteren en bied oplossingen op maat. Samen creëren we een prachtige en duurzame afwerking waar u nog jarenlang van kunt genieten.

 

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Das Schilderwerken. Ontdek hoe ik uw schilderproject tot een succes kan maken en uw woning of bedrijfspand weer in optimale staat kan brengen.