Das Schilderwerken

Schilder Sarjal Das eigenaar van Das Schilderwerken is het schildersbedrijf in Lelystad en omstreken.

Mijn naam is Sarjal Das en ben in 2011 gediplomeerd als professioneel vakschilder. Na ruim 13 jaar ervaring te hebben in de schildersbranche, heb ik nu al 6 jaar een eigen schildersbedrijf in Lelystad, genaamd: Das schilderwerken. Graag breng ik mijn schildersbedrijf onder uw aandacht.

Ambachtelijk en 100% kwalitatief schilderwerk

Ik bied ambachtelijk schilderwerk aan met  zeer goede kwaliteit - prijsverhouding en gegarandeerd 4 jaar garantie.

 

Mijn schilderwerk doe ik zoveel mogelijk met de kwast en verdun mijn verf niet, dat houd in dat er een dikke laag op uw schilderwerk komt en worden ook met meerdere lagen verf aangebracht. Zoals dat hoort bij kwalitatief schilderwerk en een mooi eindresultaat. 

 

Duurzaamheid staat voorop bij Das schilderwerken, vooral in deze tijd, waarbij we allemaal wat efficiënter en bewuster met ons geld moeten omgaan.