Das Schilderwerken schildersdiensten, service en garantie.

 

 

Schildersdiensten met uitstekende service en tot 6 JAAR GARANTIE!

 

Bij Das Schilderwerken bieden we een breed scala aan diensten om aan al uw schilderbehoeften te voldoen:

 

- Binnenschilderwerk

 

- Buitenschilderwerk

 

- Onderhoudsschilderwerk

 

- Sauswerk

 

- Houtrotreparatie

 

- Glasvezel/ renovliesbehang

 

- Winter schilder

 

 

Onze focus ligt op het leveren van zeer goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige kwaliteit tegen een concurrerende prijs, waarbij we streven naar een optimale prijs-kwaliteitverhouding. We geloven dat het bieden van een goede kwaliteit en prijsverhouding essentieel is om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

 

Daarom bieden we een garantieperiode van minimaal 4 jaar op al ons schilderwerk, met de mogelijkheid om deze garantieperiode te verlengen tot 6 jaar, afhankelijk van het type schilderwerk en de specifieke behoeften van de klant. Deze uitgebreide garantie weerspiegelt ons vertrouwen in de duurzaamheid en langdurige schoonheid van ons werk.

 

We hopen hiermee aan te tonen dat we niet alleen streven naar hoogwaardige kwaliteit, maar ook naar een eerlijke prijs die past bij de geleverde diensten. Onze focus ligt op het bieden van een goede kwaliteit en prijsverhouding, zodat onze klanten tevreden kunnen zijn met het resultaat van onze werkzaamheden.

 

Mocht u nog vragen hebben over onze garantievoorwaarden, prijzen of andere aspecten van onze dienstverlening, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde informatie.

 

Bij Das Schilderwerken staan we achter de kwaliteit van ons werk. Als er na verloop van tijd gebreken optreden aan het schilderwerk, kunt u kosteloos gebruikmaken van onze garantie om deze gebreken te laten herstellen. Uiteraard geldt er een bepaalde garantietermijn. Gebreken die na deze termijn ontstaan, vallen niet meer onder de garantieregeling.

 

 

 

Wat valt er onder de garantie?

 

Onze garantie dekt verschillende gebreken aan uw schilderwerk, zoals scheuren, blaasvorming en het loslaten van verf. Voor gedetailleerde informatie over de garantiebepalingen kunt u contact met ons opnemen. We kunnen u de algemene voorwaarden toesturen waarin alles duidelijk wordt uitgelegd.

 

Onze werkwijze in 5 stappen:

 

1. Maak een vrijblijvende afspraak voor een inspectie en inventarisatie van de benodigde werkzaamheden. Ik kom graag bij u langs op locatie.

2. Binnen 5 werkdagen sturen we u een vrijblijvende offerte met een gedetailleerd kostenoverzicht.

3. Na uw goedkeuring plannen we de start van de werkzaamheden in overleg met u.

4. Na voltooiing van het schilderwerk voeren we een grondige inspectie uit en corrigeren we indien nodig.

 

5. Na oplevering ontvangt u de factuur voor het schilderwerk. 

 

Kies voor Das Schilderwerken en geniet van hoogwaardig vakmanschap, uitstekende service en gemoedsrust dankzij onze garantie. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw schilderproject tot een succes te maken. 

 

 

 

Lage BTW-tarief (9%)

 

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9%-tarief voor de omzetbelasting. Dit tarief is van toepassing op schilderwerk, inclusief voorbereidende handelingen, behandelingen en gebruikte materialen.

 

Onder schilderwerkzaamheden wordt verstaan:

 

- Lakverven

- Voorbereiden en behandelen van ondergronden als schilder

- Vernissen en beitsen

- Voorstrijkmiddelen

- Pasteuze en gelijmde materialen

 

Bedrijfspanden, gebouwen en werkzaamheden die verder afstaan van het reguliere schilderwerk vallen onder het 21%-tarief.

 

Voorbeelden hiervan zijn:

 

- Herstellen van ondergronden met nieuwe vervangende delen van hetzelfde materiaal, zoals het plaatsen van          houten inzetstukken in kozijnen en het vervangen van houten onderdorpels.

- Vervangen van ramen, deuren en kozijnen.

- Kitwerk aan de constructie, zoals het afkitten van bouwelementen aan gevels.

- Grootschalige betonreparatie.

- Stralen, impregneren en injecteren van stenen, metalen en betonnen ondergronden.

- Alleen het herstellen van voegen in metselwerk.

- Aanbrengen van glas en bijbehorende werkzaamheden.

- Vochtvrij maken van kelders.

- Schuren en lakken van parketvloeren.

 

Het schuren en lakken van een dragende (houten) vloer valt wel onder het 9%-tarief.